DHI Lider global in ingrijirea parului


Despre noi


 

Esti interesat de produsele noastre?


 

Despre noi


Viziunea noastră este de a schimba lumea cu ajutorul produselor noastra.

Din 1970 ne-am axat pe viziunea noastră de a transforma lumea cu ajutorul produselor noastre pentru par. Astăzi, datorită dezvoltării procedurilor noastre inovatoare, ne-am extins această viziune pentru a schimba viata clientilor nostri prin restabilirea încrederii tuturor celor care suferă de la tulburări ale parului si scalpului.

Misiunea noastră este de a contribui la sănătatea și bunăstarea tuturor clientilor care suferă de tulburări de cadere a parului si scalpului la nivel mondial prin tratamente inovatoare.

Produsele noaste


Create pentru preventia si tratamentul stoparii caderii parului. Sunt recomandate atat femeilor, cat si barbatilor, fiind disponibil in 3 compozitii: par normal, gras si uscat. Produsele contin ingrediente active care protejeaza impotriva iritatiei.


Vezi oferta
[rev_slider despre-noi]

Peste 40 de ani de experienta

Din 1970, DHI a fost dedicată cercetării, diagnosticării și tratării problemelor de păr și scalp, dezvoltând în mod constant tehnici inovatoare și tratamente cu cele mai bune produse.Suntem recunoscuti la nivel global


Produsele noastre sunt recunoscute si utilizate la nivel global

Suntem una dintre cele mai recunoscute si experimentate echipe in ingrijirea si refacerea parului. Va putem garanta rezultate exceptionale! Peste 200.000 de clienti din toate colturile lumii au utilizat produsele noastre si au fost extrem de multumiti. Specialistii nostri va pot recomanda tipul de sampon care se potriveste parului dumneavoastra, astfel incat sa observati rezultate pozitive in cel mai scurt timp.


Citeste mai mult.

Ce ne
recomanda?

  • Experienta100%
  • Clienti multumiti100%
  • Produse de calitate100%
Suna Acum
Vezi locatia